Mape tematice

Mapa 1 : Să-L cunoaştem pe Isus

O incursiune captivantă în viaţa Domnului Isus, în care surprindem câteva episoade legate de lucrarea şi caracterul Său, episoade cu impact aplicativ practic şi în vieţile noastre. Conţine 11 lecţii complete, cu activităţi de aprofundare diverse, pe înţelesul copiilor.

Mapa 2 : Să-l cunoaştem pe Iosif

Intrigă, acţiune, vise năruite şi apoi împlinite, un Dumnezeu care ne foloseşte aşa cum suntem, uneori permite nedreptatea dar este mereu cu noi în încercări. O călătorie prin Egipt împreună cu Iosif, cu Faraon, cu familila lui Iacov într-o poveste veche, dar cu înţelesuri proaspete pentru vieţile noastre. Toate acestea în istoria lui Iosif, istorie care arată spre Isus Hristos.

Mapa 3 : Geneza

Este o mapă cu 5 lecţii, care prezintă modul perfect în care Dumnezeu a creat lumea şi te-a creat pe tine. Învăţăm despre vremuri de demult, despre primii oameni, Adam si Eva, copiii, nepoţii şi stră-stră-stră nepoţii lor şi despre modul in care (ne)ascultarea faţă de Dumnezeu le-a afectat cursul vieţii. Elementele outdoor, jocurile de teren şi activităţile cu franghia vor sublinia că orice greşeală are un preţ, în să printr-o cunoaştere adecvată a procedurii, poţi să fii salvat şi păzit de rău. Pentru că Dumnezeu te iubeşte.

Mapa 4 : Patriarhii

Serialul începe cu povestea lui Avraam şi se continuă cu încă patru serii, despre Iacov şi Esau, pe parcursul cărora participanţii vor fi captaţi de dinamismul vieţilor acestora. Comploturi, exiluri, probe de loialitate, sentimente rănite, trăiri intense, înselăciune, trădare, toate acestea par a fi desprinse dintr-un serial sud-american.
Familiarizându-ne cu experienţele celor trei personaje, prin intermediul activităţilor outdoor, de lucru manual şi de orientare, vom cunoaşte o pildă de iubire autentică faţă de Dumnezeu şi încredere totală în El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*