Te întrebi cum să începi un club Micii Exploratori sau Tineri Exploratori?

Pentru a știi CUM este nevoie ca mai întâi să știi DE CE?

DE CE Micii Exploratori/Tineri Exploratori?

Pentru că este o lucrare care vine în sprijinul bisericilor evanghelice în vederea lucrării de evanghelizare a copiilor și adolescenților din România.

Micii Exploratori nu înlocuiește școala duminicală, ci își propune să ducă Evanghelia copiilor și adolescenților din afara bisericii.

Viziunea noastră este: Toţi copiii şi adolescenţii din România să aibă posibilitatea să asculte Evanghelia, să ia decizia de a-L urma pe Cristos, să fie ucenicizaţi spre creştere, să experimenteze o părtăşie adevărată în cadrul cluburilor Micii Exploratori și să fie integraţi într-o biserică locală. În acest cadru se încurajează relația cu Dumnezeu, formarea caracterului și slujirea, astfel încât familia lor, biserica și mediul lor să fie transformați prin aceasta.”

Inima ta bate pentru copiii și adolescenții din România? Ai câțiva prieteni din biserică cu aceeași pasiune și nu știi cum să începi?

Ești în locul potrivit, de aici te ajutăm noi.

Ce să faci tu?

Un singur lucru!

Contactează-ne. (să fie ca un buton activ care sa trimita la datele noastre de contact, la facebook, instagram, etc.) Chiar dacă nu știi cum vei duce visul la îndeplinire și tot ce presupune lucrarea Micii Exploratori, fii curajos și intră în legătură cu noi.

Ce facem noi?

  • Venim și prezentăm conceputul lucrării “Micii Exploratori” în biserica sau organizația din care faci parte
  • Te sprijinim să înfiinţezi cluburi locale Micii sau Tineri Exploratori
  • Oferim coaching echipei de lideri (îți spunem cum se face, îți arătăm cum se face, facem împreună și apoi ești gata să faci cu echipa ta)
  • Organizăm cursuri de Instruire şi formare de lideri pentru bisericile locale (avem un sistem de cursuri care are la bază învățarea prin experiență)
  • Îți punem la dispoziție o reţea naţională de resurse pedagogice şi materiale
  • Organizam evenimente locale (ex. eveniment de lansare club, zilele echipei) și naționale (ex. Weekend de încurajare și Weekend de post si rugăciune) la care pot participa toți cei implicați
  • Venim în ajutor pentru evenimente speciale (evanghelizări, zile festive, etc.) la care vrei să oferi ceva și pentru copii și adolescenți.