Te întrebi în ce investești când te implici financiar în lucrarea Micii Exploratori?

 Iată unde ajunge donația ta:

  • Susținerea existenței asociației – ca oricare alta entitate nonprofit pentru a avea activitate avem nevoie de oameni care să lucreze full-time pentru scopul asociatiei și de resurse financiare cu care să pregătim toate materialele și resursele pe care le oferim. Cei care lucrăm să ducem evanghelia copiilor și adolescenților avem nevoie de un partener ca tine pentru a ne duce slujba încredințată pâna la capăt și îți mulțumim.

 

  • Training-uri pentru lideri – ne dorim să echipăm cât mai mulți liderii care lucrează cu copiii și adolescenții atât în România cât și în alte țări, iar organizarea unui training implică costuri care pentru mulți voluntari reprezintă o piedică în a participa. Folosind învățarea prin experiență oferim nu doar echipare pentru slujire ci și echipare pentru viața autentică de creștin. Îți mulțumim că ești gata să investești într-ul lider din gerenația ta.

 

  • Taberele de vară Micii Explorator sau Tineri Exploratori – Organizăm tabere de corturi pentru copii și adolesceți, încurajând și sprijinind participarea copiilor din toate categoriile sociale. Pentru orice copil sau adolescent taberele reprezintă de multe ori un punct de cotitura, o experiență unică și transformatoare. Îți mulțumim că ești gata să faci o investiție pe termen lung și să oferi unui copil/adolescent posibilitatea de a merge în tabără.

 

 

  • Cluburile Micii Exploratori și Tineri Exploratori – investim constant în deschiderea de noi cluburi de Micii si Tineri Exploratori la nivel național. Un mediu de apartenență, dezvoltare și evanghelizare a copiiilor si adolescenților din România. Pentru a deschide un club nou este nevoie de oameni dedicați lucrării de evanghelizare a copiilor și adolescentilor dar și de resurse financiare care să le sprijine activitatea. Îți mulțumim că vrei să iei parte la răspândirea Evangheliei prin sprijinul tău.

 

  • Crearea de resurse – Micii Exploratori pune la dispoziție o serie de mape cu lectii și activități pentru întâlnirile cu copii, cărți cu jocuri diverse. Ne dorim să putem tipări aceste materiale, precum și altele pe care le avem în stadiul de proiect (o carte cu jocuri de teren create de noi, o carte cu retete de gatit outdor, etc.). Poți susține aceste proiecte să prindă viață și să ajungă la cât mai mulți lucrători. Iți multumim că donezi din resursele tale pentru a crea resurse pentru ceilalți.

 

  • Alte Proiecte – Așa cum îți poți da seama venim cu idei noi tot timpul pentru că lucrarea cu copiii cere să fim relevanți pentru ei și nevoile lor de acum și de aici. Dacă e nevoie de noi în școli, mergem acolo. Dacă este nevoie de noi într-un proiect comunitar, mergem acolo. Dacă este nevoie de noi în parteneriate cu alte lucrări ne dorim să putem sprijini și pe ceilalti. Iți mulțumim că întinzi o mână deschisă spre poiecte noi la care, azi, nu știm să îți spunem cum arată.