Micii Exploratori

Resurse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

w incurajare-dsfdsfkmdsklfmldsklfews

 

w kend post si rug-djnfkjldsnkjfnkljdsmfklmdsklfcds

mape, lectii, jocuri, gatit la foc…………

Mici

tineri

camping, cort, ceaune, etc

Echipare 2

Echipare

Este minunat când cineva dorește să se implice în lucrarea cu copiii / adolescenții. Hai să explorăm moduri în care Micii Exploratori investește în lideri pentru ca ei sa vestească mai departe Cuvântul lui Dumnezeu.
Coaching

Coaching

Experiența de coaching este o călătorie continuă de creștere și învățare. Aceasta implică construirea unei relații, facilitarea schimbării și obținerea unui impact pozitiv asupra vieții persoanelor care caută îndrumare și sprijin.
evenimente nationale

Evenimente naționale

De două ori pe an venim împreună cu toți cei implicați în lucrare pentru a împărtășii în mod colectiv, creativ și specific modurile minunate în care am experimentat ceea ce Dumnezeu lucrează prin noi.
Materiale activitati

Materiale activități

Punem la dispoziția lucrătorilor o serie de materiale specifice activităților cu copiii și adolescenții care pot fi folosite în principal în contextul cluburilor Micii/Tineri Exploratori, dar nu numai.
Tabere

Tabere

Organizăm tabere în cadrul cărora participanții au ocazia de a învăța prin experiențe în aer liber, de a dezvolta abilități sociale și de a crea amintiri prețioase.
Materiale outdoor

Materiale outdoor

Fiind o lucrare care folosește elemente familiare zonei de cercetășie dispunem și de echipamentele, instrumentele și resursele pe care le folosești atunci când te afli în aer liber, în natură.
ro_RORomanian